Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na "Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Chorkówka" w 2014 roku
Chorkówka: Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Chorkówka w 2014 roku
Numer ogłoszenia: 509642 - 2013; data zamieszczenia: 10.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Chorkówce , Chorkówka, 38-458 Chorkówka, woj. podkarpackie, tel. 13 43 869 50; 43 869 41, faks 13 43 869 34.
Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.gops.chorkowka.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Chorkówka w 2014 roku.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu dla około 120 uczniów gorących posiłków jednodaniowych w dni nauki szkolnej z uwzględnieniem przerw w nauce szkolnej (ferie, dni świąteczne, wakacje, dni wolne od zajęć szkolnych) w następujących szkołach: Szkoła Podstawowa w Draganowej - około 23 dzieci, Szkoła Podstawowa w Faliszówce - około 6 dzieci, Szkoła Podstawowa w Kobylanach - około 11 dzieci, Szkoła Podstawowa w Leśniówce - około 3 dzieci, Szkoła Podstawowa w Żeglcach - około 18 dzieci, Zespół Szkół i Placówek w Bóbrce - około 10 dzieci, Zespół Szkół w Chorkówce: Szkoła Podstawowa w Chorkówce - około 5 dzieci, Zespół Szkół Publicznych w Kopytowej - około 39 dzieci, Niepubliczna Szkoła Podstawowa w Sulistrowej - około 5 dzieci. Gorący posiłek jednodaniowy dla dzieci uczęszczających do w/w szkół należy wydawać zachowując zasady: 2 x w tygodniu (poniedziałek, środa) - zupa min. 400 g + min. 45 g pieczywo, 2 x w tygodniu (wtorek, czwartek) - drugie danie, tj.:ziemniaki, kasza lub ryż (min. 200 g);mięso lub ryba (min. 100 g); surówki, jarzyny (min. 100 g);1 x w tygodniu (piątek) - danie jarskie (min. 350 g).Przewidywana średnia liczba posiłków wynosi około 120 dziennie. Zamawiający przewiduje możliwość zmniejszenia bądź zwiększenia ilości wydawanych posiłków dziennie w zależności od potrzeb, jednakże zmiany te nie spowodują zmiany ceny jednostkowej. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00-3, 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3, 55.52.40.00-9, 55.32.00.00-9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 22.12.2014.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.gops.chorkowka.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Chorkówce, 38-458 Chorkówka, pokój nr 8.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Chorkówce, 38-458 Chorkówka pokój nr 8.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
Kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Chorkówce
Jadwiga Barut
Zalacznik do SIWZ nr 2 HOT | ||
2016-08-05 30.5 KB 208 | Pobierz | |
Zalacznik do umowy wykaz dzieci HOT | ||
2016-08-05 125.66 KB 206 | Pobierz | |
Zalacznik do SIWZ nr 1 HOT | ||
2016-08-05 32 KB 201 | Pobierz | |
Zalacznik do SIWZ nr 3 HOT | ||
2016-08-05 28 KB 192 | Pobierz | |
Nowości
Ogłoszenie na wolne stanowisko Kierownika Dziennego Domu "Senior+" w Kopytowej – opiekuna
Kierownik Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Chorkówce ogłasza nabór na wolne stanowisko Kierownika Dziennego Domu "Senior+" w Kopytowej - opiekuna.
- Zarządzenie Kierownik-opiekun Kopytowa - pdf
Gościmy
Odwiedza nas 37 gości oraz 0 użytkowników.